"...hoe gaat dat in zijn werk?..."

Bij interieurarchitect.nl is een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek altijd het startpunt. We bespreken uw plannen, wensen en eisen en u kunt al uw vragen inzake uw project aan ons stellen. We geven u graag professioneel advies over de mogelijkheden.

Interieurarchitectuur is maatwerk. Of het nu een eerste schets betreft of een gedetailleerde werktekening van het ontwerp. Of het nu gaat over budget of over de uitvoeringsplanning die moet aansluiten op andere activiteiten. Het moet passen. Altijd. 

PLAN VAN AANPAK

Na een persoonlijk kennismakingsgesprek zal interieurarchitect.nl een voorstel voor u op maat maken, in de vorm van een plan van aanpak. In dit plan van aanpak staan precies die stappen opgenomen, die specifiek uw opdracht tot een succes zullen maken.

KOSTEN

Gekoppeld aan dit plan van aanpak is de offerte, waarin wij de benodigde werkzaamheden omschrijven en een kostenindicatie opnemen. Een van onze vaste uitgangspunten hierbij is efficiëntie, geen onnodige werkzaamheden of uren. Want naast esthetische wensen en eisen vinden onze opdrachtgevers het belangrijk dat een verbouwing praktisch haalbaar en betaalbaar blijft (voor meer info klik hier). 

VOOR WIE WERKEN WIJ?

Zowel zakelijke als particuliere opdrachten worden door interieurarchitect.nl met enthousiasme aangenomen en uitgewerkt, bij iedere opdracht stellen wij een team samen dat precies aansluit bij de gestelde wensen en eisen. Aan de locatie van uw opdracht zit bovendien geen beperking, interieurarchitect.nl werkt overal. En aan de grootte van uw opdracht zit eveneens geen beperking.    

 

 

"...ik wil graag eens van gedachten wisselen over mijn plannen..."

Dat kan uiteraard. Een eerste kennismakingsgesprek is bij interieurarchitect.nl altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Wanneer u eens met een professionele interieurarchitect van gedachten wilt wisselen over de verbouwingsplannen van uw bedrijf of woning, neemt u dan hiecontact met ons op of bel 0182-386 777.