"...wat doet jullie bureau precies?..."

Sinds de oprichting in 2004 houdt interieurarchitect.nl zich creatief en dienstverlenend bezig met de meest uiteenlopende interieurprojecten en -opdrachten; interieurarchitect.nl werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

We ontwerpen passende interieurs voor kantoren, horeca, retail, openbare ruimtes, woonhuizen en regelmatig werken we ook aan 'losse' badkamers, keukens en ontwerpen maatwerk meubilair.    

De dagelijkse praktijk bestaat bij interieurarchitect.nl uit een grote variatie van werkzaamheden. Onder andere schetsen, passen, (in-)meten, ontwerpen, technisch tekenen, detailleren, materialiseren, presenteren, voorbereiden, plannen, begroten, onderhandelen, controleren, adviseren, begeleiden, inkopen, problemen oplossen, opleveren, etcetera.

Om ons werk tot in de puntjes te kunnen uitvoeren blijven we ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken, materialen, meubelcollecties en trends op het gebied van interieur. En tevens houden we onze eigen materialenbibliotheek up-to-date. We bezoeken regelmatig beurzen in binnen- en buitenland, lezen vakliteratuur, volgen bijscholing en houden contact met leveranciers en collega's.

interieurarchitect.nl is gevestigd in Schoonhoven, de beroemde Zilverstad, midden in het Groene Hart van Nederland en zeer centraal in de randstad. Qua werkgebied, onze naam zegt het in feite al, houden we Nederland aan. Maar ook opdrachten buiten Nederland kunnen in overleg worden aangenomen.     

 

 

Onze mission statement verklaard:

"...wij werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers met visie..."

Daarmee bedoelen we dat we onze diensten inzetten voor opdrachtgevers die hun dromen op het gebied van interieur wensen te verwezenlijken. Of dat nu een kleine dagdroom is of grootste plannen betreft. Zowel voor particuliere dromen als zakelijke  is ons doel uw visie.   

"...onze service is persoonlijk, professioneel en leidt tot het gewenste resultaat..."

We stellen ons open en betrekken u bij het proces, zodat we samen de juiste stappen zetten. Onze inhoudelijke kennis is groot en up-to-date, ons netwerk betrouwbaar. We zijn pas tevreden als uw droominterieur staat. 

"...onze ontwerpen zijn helder en verrassend praktisch..."

We ontwerpen graag -op het eerste gezicht- eenvoudige, strakke interieurs, welke niet alleen voldoen aan de gestelde  wensen en eisen, maar altijd onverwachte elementen in zich hebben.   

"...onze kracht ligt in het ontzorgen van onze opdrachtgevers..."

Wij zijn creatieve ontwerpers met verrassende ideeën, wij zijn uw vraagbaak, wij zijn uw centrale aanspreekpunt, wij zijn uw controleur op de bouw, wij zijn uw inspecteur bij oplevering. We stellen alles in het werk uw opdracht voor u zo zorgeloos mogelijk uit te voeren. Van A tot Z. 

"...de afspraken die zijn gemaakt met betrekking tot tijd en budget staan..."

Wij vinden het, samen met u, belangrijk dat uw interieur wordt gerealiseerd binnen de vooraf gestelde voorwaarden.