"...je bezig houden met mooie dingen maken, dat is een puur voorrecht..."

De dagelijkse praktijk van interieurarchitect.nl staat onder leiding van Marjolein Britsemmer. Als kind was zij reeds een creatieve duizendpoot en dus was het min of meer onvermijdelijk dat Marjolein zich in die richting verder zou ontwikkelen. In 1999 studeerde zij af als interieurarchitect aan de Willem De Kooning Academie in Rotterdam.

Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij een aantal grote en kleine (interieur-)architectenbureaus in Rotterdam, startte Marjolein in 2004 met haar eerste onderneming, interieurarchitect.nl.

Het starten van een eigen bureau voor interieurarchitectuur leek in eerste instantie een spontane actie. De aanleiding was een offerte aanvraag, door een horeca ondernemer met mooie plannen. Die offerte werd opdracht en het ontwerpbureau was een feit. Nu 10 jaar later, geniet Marjolein nog altijd elke dag van het ondernemerschap, het vak interieurarchitect, het samenwerken met alle betrokken partijen, maar vooral steeds weer van 'het avontuur aangaan' met haar opdrachtgevers.

Marjolein Britsemmer web.jpg

"...niet alles is maakbaar in het leven. Een perfect passend interieur wel..."

Een passend interieur ontwerpen, daar begint het mee bij interieurarchitect.nl. De aanpak is altijd helder, persoonlijk en professioneel. En uiteraard blijft het niet bij mooie plannen, we zorgen er vervolgens voor dat deze ook gerealiseerd worden.

De realisatie van de ontwerpen wordt gedaan door externe uitvoerende partijen, onder onze supervisie. Per opdracht bekijken we welke specialisten nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. 

interieurarchitect.nl heeft in de afgelopen 10 jaar een breed netwerk opgebouwd van betrouwbare partijen. Vakmensen met liefde voor hun werk en die begrijpen wat je mee moet brengen voor een perfect eindresultaat. Ons netwerk bestaat uit diverse aannemers, interieurbouwers, meubelmakers, fabrikanten en verwerkers van vloeren, verlichtingsspecialisten, confectie ateliers, leveranciers van hout, bijzondere stoffen, behangmerken, meubelfabrikanten, etcetera. Maar ook architecten, bouwkundigen, constructeurs, licht-ontwerpers, technisch adviseurs, en nog vele andere specialisten.

Om altijd up-to-date te zijn, besteden we tevens veel tijd aan beurzen en bijscholing, aan het ontdekken van nieuwe collecties, merken en producten, aan innovatie in techniek en uitvoering, aan het uitbouwen aan ons netwerk. interieurarchitect.nl is lid van de BNO - Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en tevens staat interieurarchitect.nl ingeschreven in het Architectenregister [4.010301.001]

De wet op de architectentitel beschermt de titels architect, stedebouwkundige, tuin- en landschapsarchitect en interieurarchitect. Alleen personen die in het register staan ingeschreven voor een bepaalde discipline mogen de bijbehorende titel voeren. Ook voor bureaunamen gelden richtlijnen.bno sba.jpg