"...Wat in eerste instantie begon met een advies voor een nieuwe keuken en vloer, mondde -door de mooie ideeen van Marjolein- uit in het plaatsen van een complete aanbouw, inclusief het inrichten van uitgebouwde woonkamer en keuken.

Waar we zelf verwachtten dat met onze eigen ideeen alles net niet op elkaar aan zou sluiten, is er met hulp van Marjolein nu eenheid gekomen.

De samenwerking hierin verliep ook zo prettig dat Marjolein uiteindelijk het hele traject van plannen, offertes aanvragen en bouwbegeleiding op zich heeft genomen.

Met een fantastisch resultaat waar we elke dag van genieten!..."

Vincent en Kirsten - juli 2011"...bij de verbouwing van onze badkamer wilden we graag onafhankelijk advies. Iemand die onze wensen kan vertalen. Iemand die weet wat er te koop is, maar dat niet probeert te verkopen. We bleven betrokken bij elke stap en het ontwerp dat is gerealiseerd, voldoet volledig aan al onze wensen: Compact, praktisch en bijzonder mooi..."

André en Maria - 2013

 

 

"... het begon met wat creatieve ideeën en een paar losse schetsen. En die schetsen inspireerden ons tot serieuze verbouwingsplannen. We hebben een hele poos getwijfeld of we zouden verbouwen of verhuizen. Echter, de verrassende schetsen die Marjolein maakte bij het eerste advies, lieten ons niet los. Daarom besloten we met interieurarchitect.nl te onderzoeken of we deze ideeën ook daadwerkelijk konden realiseren.

Het resultaat is een heerlijk nieuw thuis met meer leefruimte en veel opbergruimte. Een mooie mix tussen praktische oplossingen en robuuste kwaliteit. De kleuren en materialen, geven ons huis een hele nieuwe sfeer, die we zelf nooit zo hadden kunnen samenstellen.

We vonden het heel prettig om één aanspreekpunt te hebben. Marjolein informeerde ons tijdens het proces steeds goed over de diverse mogelijkheden. De tekeningen waren helder en de persoonlijke uitleg beeldend, waardoor we steeds goed wisten waar we 'ja' tegen zeiden. We zijn ontzettend blij met ons nieuwe interieur en de manier waarop het tot stand is gekomen.

Marjolein is een creatieve, duidelijke maar ook fijne professional. Ze weet wanneer ze welke kwaliteit, wanneer moet inzetten. Creatief als er een oplossing moet komen, ook duidelijk naar de aan- en onderaannemers als dat nodig is. We hadden nooit kunnen bedenken dat verbouwen ook een feestje kan zijn...”

Ernelies en Raymond - april 2014

"...Na 11 jaar besloten we hier te blijven wonen, maar dan moest het wel helemaal anders. We zijn met onze onderneming heel druk bezet en dan privé een grote verbouwing erbij, dat is niet eenvoudig. We hadden hier echt iemand bij nodig die onze wensen kon vertalen en vervolgens het proces voor ons zou begeleiden.

Marjolein van interieurarchitect.nl heeft een heel bijzonder ontwerp gemaakt, passend bij ons gezin en tegelijk tijdloos voor de toekomst. De voorbereidingen op de bouwperiode en het begeleiden van de werkzaamheden verliep uitstekend. De communicatie werd centraal gehouden en alle afspraken werden nagekomen. En ons oude huis voelde direct na oplevering als een heerlijk nieuw thuis..."   

Ron en Anja - juni 2013

 "...interieurarchitect.nl heeft onze woonkeuken ontworpen in een niet alledaagse ruimte. Het ontwerp was een totale verrassing voor ons, compleet anders dan verwacht, maar super-functioneel en vooral... mooi!
 
Frisse ideeën, snel snappen wat er nodig is, heel fijn samenwerken zo. 
 
We hebben jarenlang plezier gehad van het ontwerp en kunnen interieurarchitect.nl van harte aanbevelen!..."
 
Jan en Annejop - mei 2014

 

 

"...onze architect tekende ons droomhuis: een vrijstaand woonhuis met heel veel ruimte. Het zou casco opgeleverd worden, het interieur zouden we zelf regelen. Daarmee aan de slag kwamen er zoveel vragen op ons af; Waar moeten we beginnen? Waar moeten we op letten? Wat mag dat kosten? Wie doet precies wat? Is dit een goede keuze? Zijn er nog alternatieven? We hadden duidelijk behoefte aan professioneel advies! 

Alle vragen heeft interieurarchitect.nl voor ons kunnen beantwoorden. Met een prachtig ontwerp voor de keuken, de beide badkamers, ideeën over de inrichting en afwerking van ons nieuwe huis. Zoals het op de tekening stond werd het ook uitgevoerd en we waren verhuisd voor we het wisten. Dat hadden we zonder  interieurarchitect.nl nooit zo snel of zo mooi voor elkaar gekregen. Top!..."

Hans en Corine - 2011