"...een interieurarchitect. Is dat niet heel duur?..."

Deze vraag horen wij heel vaak. We vinden het een legitieme vraag. Want bij al die prachtige plaatjes van mooie bedrijven en exclusieve woningen hoort toch vast ook een stevig prijskaartje? Logisch dat u dat verwacht. Maar in de praktijk valt dat vaak enorm mee. Dus besteden we graag even aandacht aan de kosten die horen bij het inhuren van een interieurarchitect.

Het zal u niet ontgaan zijn, we hebben geen prijslijst. Die hebben we ook echt niet. We werken met uurtarieven, welke gekoppeld zijn aan bepaalde werkzaamheden. En geen een opdracht is hetzelfde, dus bekijken we per opdracht welke werkzaamheden er benodigd zijn.  

Om een prijs(indicatie) voor uw project te kunnen maken, willen we dus altijd eerst weten wat precies de bedoeling is. Hiervoor komen we graag vrijblijvend bij u langs, om persoonlijk kennis met u te maken en uw project met u door te nemen. We bespreken uw wensen, uw eisen, we letten op aandachtspunten van de betreffende ruimte(s), we bespreken welke werkzaamheden u van ons verwacht, wat u zelf wilt en kunt doen, etcetera. Dit eerste bezoek is uiteraard kosteloos. 

Op basis van de informatie uit het gesprek maken we, indien gewenst, een plan van aanpak en daaraan koppelen we onze offerte met de diverse, benodigde werkzaamheden voor het uitwerken van uw opdracht. Een open begroting. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent, wat u van interieurarchitect.nl kunt en mag verwachten. En welke kosten het met zich meebrengt.   

Wat u wellicht niet weet: Een goede interieurarchitect verdient zichzelf altijd terug. Daarmee bedoelen we dat u met het inschakelen van de professionele dienstverlening van interieurarchitect.nl zowel onverwachte kosten als onnodige kosten weet te voorkomen. Bovendien duurt een interieurverbouwing die door een professional wordt begeleid gemiddeld genomen korter (meer over voordelen van onze dienstverlening leest u hier).

Voor een afspraak of meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen of belt u ons op 0182-386 777