Mock'up kantoor

Zakelijk

"...dit kantoor staat te huur, hoe kunnen we het beter onder de aandacht brengen?..."

"Door te laten zien wat er allemaal mogelijk is!", was ons antwoord!  

Voor Chalet Group heeft interieurarchitect.nl (ontwerp) in samenwerking met Heilijgers BV (realisatie) een maatwerk 'mock'up'-concept bedacht waarmee Chalet Group hun aanbod in zakelijk vastgoed beter onder de aandacht krijgt bij potentiële huurders.  

Iedereen kent het verschijnsel; verhoudingen van een leegstaande ruimte ogen heel anders dan verhoudingen van een ingerichte ruimte. Vaak ziet men in een lege ruimte niet hoe groot een ruimte nu precies is. Een lege ruimte roept ook altijd veel vragen op, en komt bovendien niet erg uitnodigend over. Een ingerichte ruimte met een interieur dat achterbleef na vertrek van de vorige huurder is qua indeling vaak niet praktisch voor de nieuwe huurder. Bovendien is dat interieur meestal ook niet meer nieuw en past het niet bij het bedrijf van de toekomstige huurder. In beide gevallen wordt vinden mensen het vaak lastig 'er door heen te kijken'. Met dit 'mock'up'-concept wordt dat getackeld. 

Het moderne 'mock'up' interieur bestaat uit koppelbare onderdelen, welke in oneindig veel opstellingen kunnen worden opgebouwd. De 'mock'up' wordt geplaatst in een lege kantoorruimte, en is voorzien van diverse 'functies': een receptie met een wachtruimte, een vergaderruimte en werkplekken. Zo laten we letterlijk zien hoe een nieuw interieur in deze ruimte in de dagelijkse praktijk zou kunnen functioneren. Het interieur is uitgevoerd in warme kleuren en ziet er uitnodigend uit door de deels halfopen wanden met shutters. Zelfs een grote kastenwand is nagebootst en de receptie heeft een vriendelijke 'houten' achterwand met ingebouwde verlichting. Het kantoor is ingericht met moderne meubels, bijpassende stoffering, stoere verlichting en accessoires.  

Met de 'mock'up' laat Chalet Group geïnteresseerden zien wat er mogelijk is in een kantoorruimte en 'kijkt men er makkelijker doorheen' bij een bezichtiging. Wanneer deze kantoorlocatie straks is verhuurd, kan de 'mock'up' eenvoudig naar een volgende locatie worden gebracht. Waar het in een andere opstelling en eventueel zelfs een andere kleurstelling, kan worden herplaatst.