Verrassende Villa

Particulier

“...we willen deze twee woningen graag samenvoegen tot een groot woonhuis, is dat mogelijk?...” 

Van deze voormalige, vrijstaande twee-onder-een-kap werden beide woningen aangekocht en door interieurarchitect.nl werden zij getransformeerd tot één woonhuis met een luxueus en modern interieur.

De woning kreeg een layout met heldere lijnen, veel licht en prachtig maatwerk met aandacht voor details. De entree werd samengevoegd en vergroot door middel van een glazen aanbouw. Alle radiatoren werden verwijderd, met de nieuwe tegelvloer werd vloerverwarming als hoofdverwarming aangelegd.

De twee woonkamers zijn gebleven, de een werd de living en de ander een entertainment room met werkruimte voor huiswerk en thuiswerk. Beide werden voorzien van comfortabele gashaarden. Witte schutters filteren het licht. De ruime keuken kreeg een bijzonder kook-schiereiland, met een blad van gebrand graniet en inbouwapparatuur. Alle verlichting, audio (SONOS) en de beveiliging van de woning werd middels een domotica-systeem centraal aangelegd. Kortom, het resultaat; modern comfort in een landelijk gelegen, luxe en verrassende villa.