Twee onder één kap

Particulier

"...na 11 jaar besloten we hier te blijven wonen, maar dan moest het wel helemaal anders..."

De bewoners van deze twee-onder-een-kap waren toe aan een nieuwe woning, maar wilden liever niet verhuizen. Met het ontwerp van interieurarchitect.nl werd de keuze om te blijven definitief.

De traditionele indeling van de begane grond werd omgegooid, in het ontwerp kwam er een notenhouten keuken met kookeiland en een bijpassende riante zithoek met eigen coffee corner

De woonkamer en thuiswerkplekken werden van elkaar gescheiden middels een gashaard met een bijzondere ombouw. Rust en functionaliteit geeft de 7,5 meter brede kastenwand, vervaardigd uit notenhout-fineer met bijzondere 3d-structuur. Het uitgebalanceerde lichtplan is geheel met dimbare, energiezuinige en sfeervolle led uitgevoerd.

Eyecatcher is de 12 meter lange , vrije wand welke de ruimtes aan elkaar verbind. Deze wand werd bekleed met een behang van gevlochten gras in warm rood en taupe tinten. Ook de traploper werd op maat gemaakt, taupe wol met een donkerrode katoenen bies. Tot in het kleinste detail werd het nieuwe ontwerp doorgevoerd; een warm, rustig interieur met in de basis comfortabele luxe als resultaat.