Royale badkamer

Particulier

"...regelmatig een 'wellness' beleving in mijn eigen huis, dat zou ik graag willen..."

Luxe en gebruiksgemak, deze badkamer (en-suite) heeft van beide ruim voldoende. Uitgevoerd met twee wastafels, een duo-ligbad van 2 meter en een royaal bemeten inloopdouche. Het bad kreeg een in de wand geïntegreerde thermostaatkraan en vult zich via een badvulsysteem zonder kraan. Tevens werd de handdouche ingebouwd, zodat de doucheslang verdwijnt in het meubel; Geen loshangende of uitstekende delen meer!

De inloopdouche heeft een grote, waterbesparende stortdouche uit het plafond gecombineerd met een (massage-)handdouche. De ruimte is verder voorzien van een bankje en in het plafond zijn zwembadspeakers en spots geïntegreerd, uiteraard dimbaar en bedienbaar vanonder de douche. 

De badkamer heeft veel ingebouwde kastruimte, zodat er altijd voldoende handdoeken voorhanden zijn en er geen losse spullen hoeven rond te slingeren. Boven het bad is maatwerk verlichting aangebracht, onze 'light boxes', dimbaar en ook hier is bediening vanuit het bad uiteraard mogelijk. 

De twee wastafels zijn in een maatwerkmeubel opgenomen met veel ruimte op het blad. Ook hier werden grote spiegelkasten bedacht, welke in de wand verzonken liggen. hierdoor oogt het geheel rustig. Ook hier werd wederom dimbare design verlichting toegepast, zodat je kan kiezen uit werklicht of sfeerlicht.  

De badkamer heeft vloerverwarming als hoofdverwarming met een eigen thermostaat. De inox designradiator zorgt voor heerlijk warme handdoeken.